21 October 2010

EMBED RADIO CAHAYAFM YANG BARU

ASSALAMUALAIKUM,ANDA KINI BOLEH COPY DAN PASTE EMBED CAHAYAFM DI BLOG ATAU LELAMAN ANDA,ANDA BOLEH MENGAMBILNYA DI BAWAH INI :)

Assalamualaikum.
Kepada para pendengar CFM yang dihormati. Berbanyak terima kasi...h kami ucapkan kepada kalian kerana tidak jemu2 mengikuti siaran CFM sejak lahir hingga kini. Atas dokongan kalian, CFM sekali lagi akan bertukar html kerana server CFM yang telah dinaiktaraf sebelum ini sudah tidak dapat menampung jumlah pendengar CFM yang terus-terusan meningkat. KOD BARU HTML CFM BOLEH DIDAPATI DI HALAMAN UTAMA PORTAL KOMUNITI CAHAYAFM. Bermula jam 2. 00 pagi ini semua siaran Cahayafm hanya akan diterima melalui kod html yang baru. Sila maklum perkara ini dan mohon jasa baik para pendengar untuk sama2 mewar2kan kepada para pendengar atau rakan FB yang lain. Pertukaran ini juga sedikit sebanyak akan mengganggu penerimaan siaran CFM. Walaupun ia sedikit menyulitkan namun, ia adalah untuk kepentingan CFM dan para pendengar sekalian. Kami bagaimanapun, mohon maaf atas kesulitan ini.

anda boleh mendapatkan kod atau embed yang baru di facebook cahayafm :)
See more

by: Cahaya.FM
Demi Masa..
Yang Tulus & Ikhlas :

2 comments:

Anonymous said...

Hi..
Regarding the maher zain singapore fan club in FB.. y not you use english language as the medium.. i mean not that i do not fancy malay language but as you know singaporeans are more comfortable speaking and communicating in english.. and also do not forget that we have non speaking muslims in our country.. so i think its gonna benefit everyone. Besides frm my point of view the whole page seems too malaysian..

Anonymous said...

*non speaking malay, muslims

kumpulan feelhoney-sekadar lelaki biasa

hayati lirik ini

mengemis kasih-raihan (hayati bersama)